Brazilský fotbalista Ronaldo navštívil chyšeckou školu

23. 11. 2010
(system)

Chyšky - V úterý 23. listopadu se v Chyškách na Čertově hrbatině od rána ženili čerti. Místní krajinu pokrývaly první listopadové sněhové vločky a sedmáci se chystali na hodinu zeměpisu. Probíraly se státy Jižní Ameriky a do jejich třídy vstoupil brazilský fotbalista Ronaldo s opravdovým fotbalovým míčem. Později se ukázalo, že to je jejich vyučující zeměpisu. Ta již v minulých hodinách použila kostým hokejisty NHL, indiánky či mexičanky. Její poslední originální převlek, fotbalisty Ronalda, upoutal především chlapce. Jejich zájem o probíranou Brazílii se ještě zvýšil. A to bylo smyslem.

Při poslední hodině zeměpisu však svou učitelku naopak překvapili sedmáci. Při vstupu do třídy, v převleku kovboje, se zarazila, v lavicích seděli samí sportovci.

Nikdo z přítomných žáků a žákyň si již netroufá tipovat s jakým překvapením jejich učitelka Hana Vošahlíková přijde příště.

Na fotosnímku 8414 Josefa Fuky jsou u mapy Ameriky zleva: žák 7.třídy Martin Krause a učitelka Hana Vošahlíková.
Na fotosnímku 8483 jsou u mapy Ameriky zleva:  učitelka Hana Vošahlíková a žákyně 7.třídy Tereza
Na fotosnímku 8579 Josefa Fuky jsou u mapy Jižní Ameriky,zleva: učitelka Hana Vošahlíková, Rostislav Januš, Anežka Řehořová a Jiří Janda.
Na fotosnímku 8580 Josefa Fuky jsou zleva: Tereza Třešničková, Anna Průšová a učitelka zeměpisu,alias Ronaldo, Hana Vošahlíková.
Na fotosnímku 8581 Josefa Fuky jsou vpředu, zleva: Anežka Řehořová, Sabina Mikotová a učitelka Hana Vošahlíková.

 

Mgr.Fuka Josef