Rozloučení žáků 9.tř. ZŠ Chyšky

30. 6. 2011
(system)

Chyšky - Čtvrtek 30.června 2011 znamenal pro žáky a žákyně 9.třídy, jednoho žáka 8.tř.třídy a jednoho žáka 7.třídy ZŠ v Chyškách poslední den v místní ZŠ. Po rozloučení deváťáků s vedením školy, se svými vyučujícími a všemi pracovníky školy ve školní budově došlo k slavnostnímu aktu rovněž v obřadní místnosti Obecního úřadu v Chyškách.
K vycházejícím žákům a žákyním nejprve promluvil starosta obce Miroslav Maksa, vlídná a hřejivá slova pronesl i děkan Jakub Berka, pochvaly za úspěšnou reprezentaci školy v různých soutěžích a vystoupeních udělila žákům a žákyním ředitelka školy Jana Korandová, z rukou třídních učitelů Hany Zemanové, Hany Vošahlíkové a Kristýny Pancové převzali závěrečná vysvědčení. To vše probíhalo za přítomnosti rodičů, příbuzných, vyučujících a v podmanivém hudebním doprovodu. K slavnostnímu rozloučení patřily i uroněné slzičky či rozesmáté tváře.
Na fotosnímku 0644 Josefa Fuky jsou vycházející žáci a žákyně ZŠ Chyšky,zleva dívky: Alena Slabová, Kristýna Petrová, Nikola Zuzáková, Kristýna Lachoutová, Kateřina Pilíková, Cecílie Mikulandová a Veronika Vostřáková, zleva chlapci: Zdeněk Moravec, Jaroslav Žiga, Tomáš Janoušek, Zdeněk Hruška, Daniel Januš, Miloslav Louda, Lukáš Lívanec a David Havel.
Na fotosnímku 0635 Josefa Fuky je při poděkování žák 9. třídy Lukáš Lívanec, vlevo starosta obce Chyšky Miroslav Maksa.
Na fotosnímku 0643 Josefa Fuky jsou vycházející žáci a žákyně ZŠ Chyšky,vpředu zleva: Hana Zemanová,tř.uč. 9.tř., Alena Slabová, Kristýna Petrová, Nikola Zuzáková, Kristýna Lachoutová, Kateřina Pilíková, Cecílie Mikulandová, Veronika Vostřáková, Lukáš Lívanec, starosta Miroslav Maksa, děkan Jakub Berka, vzadu zleva: Zdeněk Moravec, Jaroslav Žiga, Zdeněk Hruška, Tomáš Janoušek, David Havel, Daniel Januš, Miloslav Louda, matrikářka Jana Vačlenová.
"OU"
Ods. Mgr.Fuka Josef,39853 Chyšky 113

 

fotogalerie byla smazána