Chyšky vyhrály další florbalový turnaj

27. 3. 2012
Josef Fuka
sport

Chyšky,tělocvična ZŠ - V úterý 27. března 2012 se v tělocvičně ZŠ v Chyškách uskutečnil druhý smíšený florbalový turnaj škol mezi místní ZŠ z Čertovy hrbatiny a ZŠ T.G.M. Milevsko. Pořadatelem turnaje byla chyšecká ZŠ.
Obě školy opět postavily dva smíšené týmy "A" a "B", s tím, že se hrálo 3+1 ( dva kluci+jedna dívka a samozřejmě brankář), 1x15 min. a systémem "každý s každým".
Celý turnaj zahájila ředitelka chyšecké školy Jana Korandová, která soupeře chyšeckých přivítala a popřála všem mnoho úspěchů během samotného turnaje.
Rozhodčími byli Martin Hrych (Milevsko) a Josef Fuka (Chyšky), kteří opět během celého turnaje měli velice ulehčenou úlohu v tom, že jejich svěřenci hráli opravdu v přátelském duchu a fair play.
Atmosféra jednotlivých zápasů byla skvělá a probíhala za povzbuzování přítomných diváků jednotlivých týmů. Domácí dokonce "vytáhli" na soupeře opravdový buben a tak v některých okamžicích nebylo slyšet vlastního slova.
Během turnaje došlo k překvapení, když chyšecké béčko porazilo milevské áčko. Tímto vítězstvím tak sahalo po druhém místě v turnaji. V posledním utkání proti milevskému béčku dvakrát vedlo, nakonec však prohrálo a tak skončilo horším poměrem branek čtvrté. Svůj nedávný triumf v okresním kole potvrdilo chyšecké áčko, které zaslouženě vyhrálo všechna střetnutí.
Vyhodnocení celého turnaje provedl Josef Fuka, jenž rovněž vyzdvihl přátelskou atmosféru i výborné chování všech zúčastněných hráčů.
Milevští florbalisté si po skončení turnaje pochutnali na koláčích z chyšecké pekárny, které jim předala ředitelka chyšecké školy.
A jak vlastně turnaj skončil, jaké byly výsledky jednotlivých zápasů?
ZŠ Chyšky "A" - ZŠ T.G.M. Milevsko "A" 8-3, - ZŠ T.G.M. Milevsko "B" 2-0, - ZŠ Chyšky "B" 7-1
ZŠ T.G.M. Milevsko "A" - ZŠ T.G.M. Milevsko "B" 5-2, - ZŠ Chyšky "B" 2-3
ZŠ T.G.M. Milevsko "B" - ZŠ Chyšky "B" 3-2
Pořadí turnaje:
1. ZŠ Chyšky "A" 3 3 0 0 17-4 9 b., 2. ZŠ T.G.M. Milevsko "A" 3 1 0 2 10-13 3 b., 3. ZŠ T.G.M. Milevsko "B" 3 1 0 2 5-9 3 b., 4. ZŠ Chyšky "B" 3 1 0 2 6-12 3 b.
Vítězné chyšecké družstvo hrálo v sestavě: Vojtěch Chochole - Nina Bardová, Lucie Petříková, Vít Strouhal, Václav Dvořák, Ladislav Mašek a Patrik Čapek.
"OU"
Na fotosnímku 3080 Josefa Fuky jsou nastoupená družstva, zleva: Milevsko "A", Milevsko "B", Chyšky "A" a Chyšky "B".
Na fotosnímku 3081 Josefa Fuky je nástup družstev,zleva: Milevsko "A", Martin Hrych-ředitel ZŠ T.G.M. Milevsko, Milevsko "B", Jana Korandová-ředitelka ZŠ Chyšky, Chyšky "A" a Chyšky "B".
Na fotosnímku 3082 Josefa Fuky je záběr z utkání Chyšky "B" (zelené dresy) - Milevsko "A" (žluté dresy).
Ods. Mgr.Fuka Josef, 39853 Chyšky 113

 

fotogalerie byla smazána