Okresní finále minifotbalu vyhrála ZŠ J.Á.K. Milevsko

16. 5. 2012
Josef Fuka
sport
Milevsko - Ve středu 16. května 2012 se na malé umělé trávě v areálu milevského stadiónu uskutečnilo okresní finále ZŠ v minifotbale pro chlapce ve IV. kategorii, které uspořádal DDM Písek,Milevsko spolu s OR AŠSK Písek.

Za velmi chladného a mrazivého počasí se soutěže zúčastnila družstva ze ZŠ Sepekov, ZŠ Chyšky, ZŠ T.G.M. Milevsko a ZŠ J.Á.K. Milevsko, která hrála systémem "Každý s každým" 1x15 min. s počtem 4+1 hráčů na hřišti.

Všechna utkání odpískal rozhodčí Marek Fiala.

V prvním utkání se utkala družstva ZŠ Chyšky a ZŠ T.G.M. Milevsko s výsledkem 2-0, když chyšečtí kluci vyhráli zaslouženě a jejich branky vstřelili Josef Jakeš a Rostislav Januš.

I druhé utkání ZŠ J.Á.K. Milevsko - ZŠ Sepekov skončilo poměrem 2-0 ve prospěch milevských chlapců.

V utkání ZŠ J.Á.K. Milevsko - ZŠ Chyšky se chyšečtí ujali vedení brankou Rostislava Januše a dlouho to vypadalo, že dojde k překvapení. Pak však dostaly Chyšky zbytečnou branku, minutu poté i druhou a bylo o výsledku rozhodnuto. Konečné skóre bylo 3-1 pro Milevsko.

V dalším střetnutí nastoupila ZŠ Sepekov proti ZŠ T.G.M. Milevsko a po zásluze vyhráli sepekovští kluci rovněž výsledkem 3-1.

Vyrovnané bylo utkání ZŠ Sepekov - ZŠ Chyšky, které rozhodovalo o druhém místě. Chyšky své šance neproměnily, ale Sepekov jednu ano.

Druhé místo získal Sepekov.

Naši kluci hráli v sestavě: Martin Krause - Radim Holík, Ladislav Mašek, Jakub Tkadlec, Vojtěch Chochole, Rostislav Januš, Vít Strouhal, Josef Jakeš, Patrik Žiga, Václav Dvořák

V posledním utkání obou milevských škol už o nic nešlo. Kluci ZŠ T.G.M. dlouho drželi překvapivé skóre, ale kvalita chlapců ze ZŠ J.Á.K. se projevila v remizu 2-2.

Do krajského finále postoupili kluci ze ZŠ J.Á.K. Milevsko.

Konečná tabulka okresního finále:

1. ZŠ J.Á.K. Milevsko 3 2 1 0 7-3 7 b., 2. ZŠ Sepekov 3 2 0 1 4-3 6 b., 3. ZŠ Chyšky 3 1 0 2 3-4 3 b., 4. ZŠ T.G.M. Milevsko 3 0 1 2 3-7 1 bod.

"OU"

Na fotosnímku 3877 Josefa Fuky je záběr z utkání Chyšky (zelené dresy) - I.ZŠ Milevsko (žluté dresy).

Na fotosnímku 3878 Josefa Fuky je záběr z utkání Chyšky (zelené dresy) - II.ZŠ Milevsko (modrožlutédresy).

Na fotosnímku 3881 Josefa Fuky jsou kluci z Chyšek s diplomem za 3.místo.

Na fotosnímku 3880 Josefa Fuky jsou zástupci škol,zleva: učitel Miloš Kluiber (Sepekov), učitel Miloš Haluška (I. a II.ZŠ Milevsko) a ředitel I.ZŠ Milevsko Martin Hrych.

Ods. Mgr.Fuka Josef,39853 Chyšky 113

 

fotogalerie byla smazána