Den dětí v ZŠ Chyšky

31. 5. 2013
(system)

Chyšky - Páteční 31.květen 2013 byl na ZŠ v Chyškách ve znamení oslav Dne dětí. Chyšečtí školáci ho zahájili ve svých třídách či v chyšecké přírodě programem, který pro ně přichystali jejich třídní učitelé či učitelky.
Ti nejmenší, 1.-3.třída, šli svou turistickou trasu se zábavným programem a opékáním vuřtů, připravený jejich učitelkami.
Jediné, co dětem nepřálo bylo počasí. Zima a opět zima, občas i drobný déšť.
Čtvrťáci a páťáci měli v plánu sportovní hry na fotbalovém hřišti, ale v důsledku nepříznivého počasí a podmáčeného terénu, uskutečnili svou sportovní činnost v tělocvičně ZŠ. Mezi těmito třídami se rozpoutaly fotbalové zápasy "A" a "B" týmů. Nebylo důležité kdo vyhrál, ale to, že si děti zahrály svůj oblíbený "fotbálek". Obě třídy také navštívily počítačovou učebnu a zde děti vytvářely návrh plakátu na Den dětí a také absolvovaly soutěžní přírodovědný kviz. V dalším programu čtvrťáků byl turistický pochod do Nosetína s opékáním vuřtů a páťáci hráli různé stolní a deskové hry. Svůj pestrý program měli i žáci a žákyně tříd II.stupně
V závěru pak samotné děti mohly konstatovat, že se jim oslava Dne dětí vydařila. Jediné, co se nevydařilo, bylo počasí.
Na prvním fotosnímku Josefa Fuky jsou žáci páté třídy chyšecké školy před "fotbálkem" se čtvrťáky.
Na druhém fotosnímku Josefa Fuky jsou čtvrťáci, vpředu Jakub Procházka a vzadu Veronika Vošahlíková, při tvorbě plakátu v počítačové učebně.
Na třetím a čtvrtém fotosnímku Josefa Fuky jsou záběry z fotbálku mezi čtvrtou a pátou třídou.
Na pátém fotosnímku Josefa Fuky jsou páťáci, zleva Pavel Melkes, Adam Fridrich a Vít Kolář, při stolní hře.
"OU"
Ods. Mgr.Fuka Josef,39853 Chyšky 113

 

fotogalerie byla smazána