Chyšecké šesťačky se zúčastnily natáčení silvestrovského televizního pořadu

30. 5. 2013
(system)

 Chyšky, Praha - Ve čtvrtek 30. května 2013 se šesťačky ZŠ Chyšky Nela Kosková, Zuzana Kořánková, Eliška Zuzáková a Anna Bočanová zúčastnily zajímavé akce v našem hlavním městě, Praze.
Požádali jsme je o krátké vyjádření k této pražské akci: "Dne 30.května 2013 jsme se, díky třídní učitelce Haně Zemanové, podívaly na speciální silvestrovské natáčení televizního pořadu SuperStar. Naší cestu jsme zahájily z Tábora, když nám skončil školní výlet. Hned, jak jsme přijely do Prahy, spustil se obrovský déšť, tak jsme vyndaly deštníky a šly před Barrandovský ateliér č. 8. V 16 hod. nás pustili do ateliéru, kvůli nepříznivému počasí, kde se konala generální zkouška. V průběhu celého natáčení jsme měly možnost si poslechnout 40 písní a vidět sedm finalistů SuperStar a devět speciálních hostů, např. Chinaski, Marka Ztraceného, Ewu Farnou, Helenu Vondráčkovou, Gabrielu Gunčíkovou atd.
Celý večer se nám moc líbil a jsme velice spokojené."
"OU"
Na fotosnímku Josefa Fuky jsou čtyři účastnice silvestrovského natáčení, zleva Anna Bočanová, Zuzana Kořánková, Nela Kosková a Eliška Zuzáková.
Ods. Mgr.Fuka Josef,39853 Chyšky 113