Nejlepší sportovci ZŠ Chyšky

28. 6. 2013
(system)

Chyšky - Při slavnostním zakončení školního roku 2012-13 byli, 28.června, také vyhlášeni nejlepší sportovci chyšecké školy. Vedení školy za nejlepšího sportovce v kategorii jednotlivců vyhlásilo žáka 9.tř. Víta Strouhala, který jako kapitán družstva přivedl st. žáky v okresním finále florbalové soutěže Orion Cupu ke zlatým medailím a v krajském finále florbalového Orion Cupu ke stříbrným medailim.
V kategorii dívek byla vyhlášena a oceněna nejlepší sportovkyní školy žákyně 7.tř. Monika Chocholová, která vyhrála okresní finále v přespolním běhu, byla členkou družstva ml. žákyň, které vybojovalo v okresním finále florbalové soutěže Orion Cupu stříbrné medaile a členkou družstva basketbalistek, které bylo v okresním finále ml. dívek třetí.
Nejlepším kolektivem bylo vyhlášeno družstvo st. žáků, které vyhrálo okresní florbalovou soutěž Orion Cupu a v krajském finále získalo stříbrné medaile.
Oceněné sportovce na soutěže připravoval učitel tělesné výchovy Josef Fuka.
"OU"
Na 1.fotosnímku Josefa Fuky jsou nejlepší sportovci školy, zleva: Monika Chocholová a Vít Strouhal.
Na 2.fotosnímku Josefa Fuky je část družstva st. žáků,zleva: Vít Strouhal, Rostislav Januš, Martin Krause, Radim Holík a Vladimír Šimák
Na 3.fotosnímku Josefa Fuky je oceněný žák 9.tř. Vít Strouhal, kterému blahopřeje uč. Tv Josef Fuka
Na 4.fotosnímku Josefa Fuky je Monika Chocholová
Ods. Mgr.Fuka Josef,39853 Chyšky 113

 

fotogalerie byla smazána