Nový školní rok začal i na Čertově hrbatině

2. 9. 2013
(system)

Chyšky - Nový školní rok 2013-14 začal i v Chyškách na Čertově hrbatině. Prvňáčky přivítala ředitelka školy Jana Korandová, místní starosta Miroslav Maksa a samozřejmě také jejich třídní učitelka Lenka Pešičková. Rodičům a malým prvňáčkům měla co říci i vychovatelka školní družiny Ivana Peciválová.
V letošní první třídě se v chyšecké škole bude učit celkem devět dětí, z toho je pět děvčat a čtyři chlapci.


Obecní úřad v Chyškách, každé rodině prvňáčka, přispěl tisícikorunou na jednotlivé výdaje spojené s výukou dětí.
Fotosnímky Josefa Fuky jsou ze zahájení nového škol. roku 2013-14.
Na prvním snímku Josefa Fuky jsou zleva: třídní učitelka 1.tř. Lenka Pešičková, prac. OÚ Chyšky Marie Galajdová, ředitelka školy Jana Korandová, starosta Chyšek Miroslav Maksa a vychovatelka školní družiny Ivana Peciválová při slavnostním zahájení nového škol. roku v 1.tř.
Na druhém snímku Josefa Fuky je pohled na část prvňáčků a jejich rodičů při slavnostním zahájení v 1. třídě, zleva Filípek Klíma, jeho matka Martina Klímová, otec Martin Klíma a vpravo Kačenka Zdeňková s otcem Pavlem a matkou Janou.
Na třetím snímku Josefa Fuky jsou zleva prvňáčci Karolinka Bendová a Filípek Klíma
Na čtvrém snímku Josefa Fuky jsou zleva Marešová a Kačenka Zdeňková.
Na pátém snímku Josefa Fuky je Terezka Kukačová.
Na šestém snímku Josefa Fuky si prvňáček Filípek Klíma s matkou Martinou a otcem Martinem prohlíží výzdobu "ABECEDA", kterou ve vestibulu školy připravily vychovatelka školní družiny Ivana Peciválová, provozní zaměstanci Jaromíra Hausová a Jaroslava Petříková.
"OU"
Ods. Mgr.Fuka Josef,39853 Chyšky 113

 

fotogalerie byla smazána