Pololetní vysvědčení

31. 1. 2013
(system)
Chyšky,ZŠ - Na všech školách naší republiky se ve čtvrtek 31. kedna 2013 rozdávalo pololetní vysvědčení školního roku 2012-2013. Bylo tomu tak i na ZŠ v Chyškách.

Své první vysvědčení rovněž přebralo z rukou své třídní učitelky Aleny Málkové i šest chyšeckých prvňáčků. Z vysvědčení měli obrovskou radost, navíc dostali od pí učitelky krásnou medaili a časopis Sluníčko. Dle sdělení učitelky, nejlepším čtenářem je Petr Lívanec.

Vysvědčení převzali i páťáci chyšecké školy. Mimochodem, z osmi žáků a žákyň nikdo nepropadl a šest z nich prospělo s vyznamenáním, Tomáš Koudelka měl dokonce samé jedničky. Všech osm rovněž obdrželo pochvalu ředitelkou školy za sportovní reprezentaci školy či za přírodovědnou soutěž.

Na prvním fotosnímku Josefa Fuky jsou prvňáčci ze ZŠ Chyšky, zleva: klečí Barbora Čapková, Lenka Adamcová, Iveta Ondáčková, vzadu stojí zleva: Jiří Srnka, Pavel Smrt a Petr Lívanec.

Na druhém fotosnímku Josefa Fuky je nejlepším čtenářem v první třídě Petr Lívanec.
Na třetím fotosnímku Josefa Fuky jsou páťáci z Chyšek se svým pololetním vysvědčením,zleva klečí: Adam Fridrich, Roman Bolek, zleva stojí: Vít Kolář, Jan Stanislav, Kateřina Bolková, Pavel Melkes, Tomáš Koudelka a Jakub Štván.

Na čtvrtém fotosnímku je nejlepší žák páté třídy Tomáš Koudelka, který měl samé jedničky.


"OU"
Ods. Mgr.Fuka Josef,39853 Chyšky 113

 

fotogalerie byla smazána