Rozloučení žáků 9.tř. ZŠ Chyšky

28. 6. 2013
(system)

Chyšky - Pátek 28.června 2013 znamenal pro žáky a žákyně 9.třídy ZŠ v Chyškách poslední den v místní ZŠ. Po rozloučení deváťáků s vedením školy, se svými vyučujícími a všemi pracovníky školy ve školní budově došlo k slavnostnímu aktu rovněž v obřadní místnosti Obecního úřadu v Chyškách.
K vycházejícím žákům a žákyním nejprve promluvil starosta obce Miroslav Maksa, vlídná a hřejivá slova pronesl i děkan Zdík, pochvaly za úspěšnou reprezentaci školy v různých soutěžích a vystoupeních udělila žákům a žákyním ředitelka školy Jana Korandová, z rukou třídní učitelky Kristýny Pancové převzali závěrečná vysvědčení. To vše probíhalo za přítomnosti rodičů, příbuzných, vyučujících a v podmanivém hudebním doprovodu. K slavnostnímu rozloučení patřily i uroněné slzičky či rozesmáté tváře.
Na fotosnímku Josefa Fuky jsou vycházející žáci a žákyně ZŠ Chyšky,zleva dole dívky: Sabina Mikotová, Anežka Řehořová, Michaela Koudelková, Anna Průšová, Gábina Kopencová, vzadu stojí, zleva: Vladimír Šimák, Miroslav Pešička, Radim Holík, Vít Strouhal, Rostislav Januš, Jiří Janda, Martin Krause a tř.uč. Kristýna Koukalová.
Na fotosnímku Josefa Fuky jsou při poděkování zleva: žákyně 9. třídy Anna Průšová a žák 9.tř. Miroslav Pešička
Na fotosnímku Josefa Fuky jsou zleva: matrikářka Jana Vačlenová a žákyně 9.tř. Gabriela Kopencová
Na fotosnímku Josefa Fuky jsou zleva: matrikářka Jana Vačlenová a žák 9.tř. Vít Strouhal
Na fotosnímku Josefa Fuky jsou zleva: matrikářka Jana Vačlenová, žákyně 9.tř. Sabina Mikotová, děkan Zdík, ředitelka ZŠ Jana Korandová a starosta obce Miroslav Maksa
Na fotosnímku Josefa Fuky je při svém projevu k dětem děkan Zdík
Na fotosnímku Josefa Fuky jsou při nástupu do obřadní síně Gábina Kopencová a Rostislav Januš
"OU"
Ods. Mgr.Fuka Josef,39853 Chyšky 113

 

fotogalerie byla smazána