Okresní kolo Hlídek mladých zdravotníků

12. 5. 2014
(system)

V úterý 12.5.2014 proběhlo v Písku okresní kolo Hlídek mladých zdravotníků. Soutěžního klání se zúčastnily pětičlenné hlídky z 1. a 2. stupně základních škol a odpovídajících ročníků gymnázií. Za slunného dopoledne v prostorách u kamenného mostu prokazovaly děti své znalosti v poskytování první pomoci, v obvazové technice a v dopravě poraněných. V kategorii 1.stupně si nejlépe vedli žáci ze ZŠ Chyšky,  v kategorii 2.stupně pak ZŠ Husova Písek. Oba týmy nás budou reprezentovat na krajském kole soutěže 28.5. v Písku. Držme jim palce! A co vy, jak jste na tom se zásadami první pomoci?

Souběžně s touto soutěží probíhalo okresní kolo soutěže Mladý záchranář, který pořádá integrovaný záchranný systém okresu. V kategorii 1. stupně obsadili výborné 2. místo a 3. místo. Gratulujeme.

Na fotu žáci soutěžních hlídek ze ZŠ Chyšky:
Lukáš Kváča, Jakub Štván, Zlata Mašková, Adam Řehoř, Stela Fridrichová, Monika Melkesová, Tereza Kváčová, Helena Komasová, Veronika Vošahlíková, Kristýna Komasová, Iveta Ondráčková,  Martina Vošahlíková
Vítězná hlídka ZŠ Chyšky: zleva: Iveta Ondráčková, Lukáš Kváča, Adam Řehoř, Martina Vošahlíková, Zlata Mašková, Helena Komasová, uč. M. Řehořová.

 

fotogalerie byla smazána