Poděkování za účast ve Školském poháru České pojišťovny ve florbale 2013/2014

26. 6. 2014
(system)
Vážená paní učitelko,
Vážený pane učiteli,
Vážení sportovní přátelé!

Dovolte nám poděkovat za Vaši účast v letošním ročníku Školského poháru České pojišťovny ve florbale pro 1. stupeň základních škol. Velmi si vážíme Vaší účasti a jsme velmi rádi, že právě díky Vám a Vašim žákům měl letošní ročník vysokou florbalovou úroveň, a to jak v kategorii chlapců, tak v kategorii dívek. Jsme rádi, že si sport s plastovým míčkem našel cestu právě do Vaší tělocvičny.

Do Velkého finále se ve školním roce 2013/2014 z obou kategorií probojovalo 6 nejlepších týmů z celé České republiky. V kategorii chlapců se letos radovala škola ZŠ Pod Vinohrady Uherský Brod, v kategorii dívek pak obhájila titul 6. základní škola z Mladé Boleslavi.

Školský pohár pro 1. stupeň základních škol pro následující školní rok 2014/2015 již připravujeme a těšíme se na Vaši účast i v tomto ročníku. Ten se bude konat v celém průběhu následujícího školního roku v kategorii chlapců i dívek a budeme velice rádi, když se do zápolení v tomto stále populárnějším sportu zapojí i Vaše škola. Velmi nás těší i rostoucí zájem z Vaší strany, který přispěje k dalšímu rozvoji florbalu nejen na školách.

Pěkné léto plné sportovních úspěchů!

Petr Kreutz
Koordinátor nesoutěžního úseku ČFbU