Rozloučení žáků 9.tř. ZŠ Chyšky

27. 6. 2014
(system)

Chyšky - Pátek 27.června 2014 znamenal pro sedm žáků a osm žákyň 9.třídy a jednoho žáka 8.tř. ZŠ v Chyškách poslední den v místní ZŠ. Po jejich rozloučení s vedením školy, se svými vyučujícími a všemi pracovníky školy ve školní budově došlo k slavnostnímu aktu rovněž v obřadní místnosti Obecního úřadu v Chyškách.

K vycházejícím žákům a žákyním nejprve promluvil starosta obce Miroslav Maksa, vlídná a hřejivá slova pronesl i děkan Zdík, pochvaly za úspěšnou reprezentaci školy v různých soutěžích a vystoupeních udělila žákům a žákyním ředitelka školy Jana Korandová, z rukou třídního učitele Josefa Vachty a třídní učitelky Karoliny Tvrdíkové převzali závěrečná vysvědčení. To vše probíhalo za přítomnosti rodičů, příbuzných, vyučujících a v podmanivém hudebním doprovodu. K slavnostnímu rozloučení patřily i uroněné slzičky či rozesmáté tváře.


Na 1.fotosnímku Josefa Fuky jsou vycházející žáci a žákyně ZŠ Chyšky,zleva nahoře: David Mašek, Jana Křížková, Veronika Havlová, Celestina Vaverková, Anna Pintová, Lucie Dvořáková, Kristýna Tkadlecová, Kristýna Petrová, Dominik Zeman, tř.uč. Josef Vachta, dole,zleva: Filip Procházka, Josef Jakeš, Vojtěch Petřík, Jindřich Mareš, Miroslav Pokorný, Petr Kuchta a František Kopenec.
Na 2.fotosnímku Josefa Fuky jsou vycházející žáci společně se svými vyučujícími a provozními pracovníky školy.
Na 3.fotosnímku Josefa Fuky jsou zleva: Jana Křížková a Anna Pintová při veršovaném poděkování svým vyučujícím
Na 4.fotosnímku Josefa Fuky jsou vycházející žáci s upečeným dortem, který pak věnovali svým vyučujícím
Na 5.fotosnímku Josefa Fuky je při svém projevu k vycházejícím žákům starosta obce Chyšky Miroslav Maksa, vlevo pak matrikářka Jana Vačlenová
Na 6.fotosnímku Josefa Fuky je při svém projevu k dětem děkan Zdík, vpravo tř. uč. Josef Vachta
Na 7.fotosnímku Josefa Fuky je ředitelka školy Jana Korandová, která dětem udělila ředitelské pochvaly
Na 8.fotosnímku Josefa Fuky je žákyně Anna Pintová
"OU"
Ods. Mgr.Fuka Josef,39853 Chyšky 113

 

fotogalerie byla smazána