Chyšečtí školáci vyhráli výlet do Olympijského parku Soči

22. 1. 2014
(system)

Praha, Chyšky - Žáci a žákyně chyšecké školy se zapojili do projektu Českosportuje. V těchto dnech přišel na ZŠ Chyšky níže uvedený dopis o výhře výletu do Olympijského parku Soči-Letná 2014
Milí sportovní přátelé,
dovolte mi, abych Vám touto cestou pogratulovala - Vaše škola se stala jednou z pěti škol kraje, které v sérii soutěží Moje olympiáda vyhrávají výlet do Olympijského parku Soči - Letná 2014. V příloze e-mailu naleznete oficiální pozvánku a také základní informace k Vašemu výletu.
S pozdravem a přáním pohodového konce 1. pololetí
Vanda Mikušová
Projektový manažer
A co dodat k tomuto úspěchu? Snad následující umístění chyšeckých dětí v jednotlivých dílčích soutěžích tohoto projektu:V soutěži družstev skončila chyšecká škola na prvním místě v Jihočeském kraji a na šestém místě v ČR.Ve štafetě II.st. na čtvrtém místě v ČR.Ve štafetě I.st. na šestém místě v ČR.Fandítka I.st. obsadila 13. místo v ČR.Fandítka II.st. obsadila 15. místo v ČR.Kvíz II.st. obsadil 19. místo v ČR.Video II.st. obsadilo 33. místo v ČR.Podle požadavku pořadatele by se výletu (termín bude škole upřesněn) mělo zúčastnit 30 dětí II.st. a 10 dětí I.st. (3.-5.tř.) se čtyřčlenným pedag. doprovodem, kteří by měli absolvovat připravený program na těchto sportovištích: bruslení na ledové ploše 38x42 m a ledových cestách v parku v délce 870 m, hokej na hřišti 40x20 m, běžky+biatlon s biatlonovou střelnicí a střelbou na terč laserovými pistolemi na ploše 300x50 m, curling na curlingové dráze s opravdovými curlingovými kameny, snowpark jízda na snowboardu a na lyžích a FUN ZONE(relaxačně zábavný stan) s hracími konzolemi a aktivitami od Čtyřlístku."OU"Na prvním fotosnímku Josefa Fuky jsou členové štafety I.st. ZŠ Chyšky, první řada, zleva: Helena Komasová, Karolina Ouborná, Kristýna Komasová, Filip Klíma, Petr Lívanec, druhá řada, zleva: Natálie Miňhová, Radoslav Jerz, Jiří jindra, Adéla Votrubová a Jakub Štván.Na druhém fotosnímku Josefa Fuky jsou účastníci republikového olympijského kvízu, zleva: Vít Kolář, Miroslav Pokorný, Jiří Pešička a Miroslav Doubek.

 

fotogalerie byla smazána