Školní ples

10. 1. 2017
Karolina Tvrdíková
spolek rodičů

Vážení rodiče,

v předchozích dnech jste obdrželi pozvánku na XV. ŠKOLNÍ PLES, který se koná 14.1.2017 od 19:00 hodin v KD Chyšky. Pro náš spolek rodičů je to první velká akce, kterou spolu se Základní školou Chyšky a Školskou radou připravujeme a zajišťujeme, jak organizačně, tak finančně. Hlavním cílem je vytvořit pohodovou atmosféru plesu a představit žáky 9. třídy, kterým je především ples věnován. Kromě již uvedených deváťáků ples obohatí svým vystoupením baráčníci a taneční kroužek základní školy. K tanci i poslechu zahraje skupina Elizabeth. Všichni jste srdečně zváni.Přijďte se pobavit!
Na plesu bude mimo jiné probíhat soutěž o ceny. Prosíme tímto o dárek – příspěvek do soutěže. Své příspěvky můžete nosit do základní školy do pátku 13.1.2017. V případě, že Vám tato doba nevyhovuje, můžete své příspěvky doručit v pátek 13.1.2017 od 16-19 hodin do KD Chyšky.
Výdělek z plesu je určen pro děti ze základní školy. Za jakékoli příspěvky, sponzoring, dary či dárky předem děkujeme. V případě potřeby vyhotovení darovací smlouvy či smlouvy o reklamě se obraťte na předsedu spolku, Marii Koudelkovou.

 Lenka Caltová