Zahradní slavnost

15. 6. 2023
Denisa Kolínská
aktuálně
ekoškola

V letošním roce se nekoná školní akademie, o společné setkání s přáteli školy jsme však přijít nechtěli, a proto jsme uspořádali zahradní slavnost. 13. 6. jsme se shromáždili před budovou školy, kde již byl nachystaný hudební doprovod, který vytvářel velmi přijemnou kulisu po celou dobu trvání akce.

Program zahájily děti z první a druhé třídy, které přítomným zazpívaly, zahrály na hudební nástroje a zarecitovaly. Slova se poté ujala paní ředitelka, Mgr. Monika Bardová,  která seznámila zúčastněné se změnami, jichž okolí školy doznalo a které přispěly ke zútulnění venkovního prostoru. Zároveň poděkovala všem, kteří se na procesu inovace podíleli. Mikrofon si převzala paní zástupkyně, Ing. Karolína Tvrdíková, aby vysvětlila, jakým způsobem se škola zapojuje do projektu spojených s ekologií a jakých úspěchů jsme již dosáhli. Členové Ekotýmu nám ve zkratce přiblížili, jak probíhají jejich schůzky a jak společně fungují. Závěr patřil opět našim žákům - pěvecký sbor pod taktovkou Pavly Stiborové zazpíval muzikál Šípková Růženka od Z. Svěráka a J. Uhlíře, taneční kroužek vedený Mgr. Květou Průšovou strhl k tanci v rytmu džungle i diváky. 

Zbývající čas jsme pak strávili v družném hovoru, mlsáním dobrot, které nachystali jednak žáci, jednak kuchařky naší školní jídelny a posloucháním hudby

fotogalerie byla smazána